От Северозападна България участие в регионалния кръг на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” ще вземат отбори на професионални гимназии от Владимирово /област Монтана/, Враца, Лом, Етрополе, Сливница и Ботевград.
Както Ви съобщихме вчера,  ТПГ „Стамен Панчев” – Ботевград е домакин на регионалния кръг на националното състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”. Надпреварата започна днес. Директорът на учебното заведение Соня Малинчева приветства участниците – седем отбора, като всеки един е съставен от четирима ученици, и техните ръководители. Тя представи и съдийските комисии. Чрез теглене на жребий бе определена поредността на представяне на участниците. Отборът на ТПГ „Стамен Панчев” ще се състезава под номер 4. 
След техническата конференция, бе даден старт на самото състезание. По програма днес участниците ще преминат теоретичен тест за автомонтьори, теоретичен тест за водачи на МПС и индивидуално практическо състезание за водачи на МПС, което ще се проведе в двора на учебното заведение.
Утре – 21 март, състезанието продължава с изпълнение на индивидуални и отборни практически задания.