„Разбъркай го – да се оправи” е заглавието на най-новия комедиен спектакъл на Нешка Робева и Влади Въргала. Невероятна хореография, силна актьорска игра на момичета и момчета от трупата „Нешанъл Арт” и изключително забавен сюжет очакват публиката в зала 1 на НДК на 22 май.


„Спектакълът е една приказка за любовта, която задава актуални за днешното време въпроси като дали любовта или парите са по-силни…, всичко е пари или всичко е любов,  възможен ли е бракът по любов, 
Със замах историята сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите, за да ги размени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатият и Рогатият, които слизат на земята заради един облог… Но дали те ще докаже своето твърдение и кой ще спечели залога?”


Ролите на влюбените са поверени на 21-годишния Димитър Василев, който е от Ботевград, и на Добромира Иванова. Любопитното за тях е, че те са двойка не само на сцената, но и в живота.


Димитър Василев играе български фолклорни танци от малък. Той e учил до седми клас в ОУ „Васил Левски” – Ботевград, музикална паралелка. След това продължава образованието в Националното училище за танцово изкуство в София. Приет е след успешно полагане не приемните изпити. Тогава напливът в учебно заведение е голям – за 17 обявени места се борят повече от 50 ученици.
В момента Димитър е студент в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив, специалност „Хореография”
Играе в трупата на Нешка Робева повече от две години.