Нешка Робева и младите таланти в сферата на спорта и изкуството на национално и местно ниво, ще представят благотворителния спектакъл „ШОУ БЕЗ ИМЕ“ на 9-ти декември от 19:00 часа в зала „Арена Ботевград“.  


Турнето се провежда в десет български града, като общият брой на участниците надвишава 2 000 души. Младите български таланти излизат на сцената, обединени под мотото „Можем и сами, но без вас /нашата публика/, не можем…“. 


В шоуто ще вземат участие едни от най-добрите артисти и спортисти като „Хор Нуша“ с диригент Нели Андреева, Димитър и Христо, олимпийски и европейски шампиони по спортна акробатика и аеробика, златни медалисти от национални първенства и членове на Националния отбор по художествена гимнастика от Клуб по художествена гимнастика „Левски“, както и местни колективи от НЧ „Христо Ботев 1884“, Клуб по акробатика и клубовете по таекуон-до. 


Всички средства, събрани от спектаклите ще бъдат справедливо разпределени между участващите клубове и формации.


Билети за шоуто в Ботевград могат да бъдат закупени на касата на НЧ „Христо Ботев 1884“ на цени от 12, 15 и 20 лв.  


Турнето вече премина през Благоевград – на 24 ноември и продължава на: 


27-ми ноември – Русе;  29 ноември – Велико Търново; 1 декември – Шумен; 2 декември – Варна; 3 декември – Бургас; 9-ти декември – Ботевград; 11 декември – София; 14 декември – Пловдив; 15 декември - Стара Загора.