Тази вечер областният координатор на ПП АТАКА Боан Боянов имаше работна среща с представители на Етрополската партийна организация.
След експозето за политическата обстановка в общината, Борил Караканов представи новото ръководство на Етрополската организация.
Генчо Маринов Генчев е новият координатор, негов заместник е Васил Христов Чипев, а Маргарита Николова Цанова е секретар.
Караканов очерта и най-необходимото, което новото ръководство трябва да направи до изборите. В така наречената „програма минимум” са набелязани и конкретните резултати, към които организацията ще се стреми да постигне.
Ако логото на централното ръководство на ПП АТАКА е „Да си върнем България”, то  на Етрополското е „Нов път за Етрополе”.
Областният координатор Боян Боянов също се спря върху това какво конкретно трябва да се свърши в оставащите месеци до изборите за постигане на набелязаните цели.
По негово предложение в края на август или в началото на септември ще стане преоткриване на Клуба на Общинската организация, като се ангажира да присъстват народни представители на ПП АТАКА.
След това се планира и предизборна среща с хората от Етрополе.