Поради прояви на неуважение от страна на областния координатор на Политическа партия „Атака“ – Боян Боянов от Своге, към структурата в Ботевград, аз, в качвството си на председател, и цялото ръководство на партийната организация подаваме оставки. Това заяви пред наш репортер Цеца Христова, която от 15 години е начело на "Атака" в Ботевград.


„Боян Боянов не се съобрази с мнението на местната структура и назначи свой приятел за представител на партията в консултациите за  състава на ОИК в Ботевград. Става дума за д-р Пламен Китанов - уптавител на МБАЛ - Ботевград. Областният координатор неведнъж се е опитвал да пречи на работата ни. Поради това  ние проведохме заседание на местното ръководство и решихме, че докато Боян Боянов заема тази позиция, ние си подаваме групово оставките“ – заяви още Цеца Христова.


В късния следобед Цеца Христова отново потърси връзка с нашата медия. По нейни думи, ръководството на местната структура няма да напуска „Атака“,  докато не се срещне с лидера на партията Волен Сидеров в началото на септември.