5 луксозни екскурзии в чужбина, 5 лаптопа и 5 цифрови фотоапарата ще бъдат раздадени на късметлиите в томболата

От края на юни ЧЕЗ започва провеждането на кампания, чиято цел е да популяризира сред  клиентите лесните и удобни безкасовите начини за плащане на сметки за консумирана електроенергия. Кампанията стартира на 23 юни и ще продължи до 05 декември 2008 г.
Всеки битов потребител, който до момента е плащал сметката си на каса и след 23 юни 2008 г. започне да плаща по безкасов начин ще участва в томболата.

Безкасови начини за плащане са:

  • чрез sms
  • чрез разплащателна сметка/директен дебит
  • през банкомат
  • чрез Интернет банкиране/Epay


В началото на всеки месец, от август до декември, ще бъдат теглени клиенти, спазили условието за участие в томболата. Те ще получат една от следните награди: 5 луксозни екскурзии за двама, 5 лаптопа с лицензиран софтуер или 5 фотоапарата. Екскурзиите са до Лондон, Париж, Прага, Рим и Виена, като включват самолетни билети и 2 нощувки в 4-звезден хотел.
 
Печелившитe ще бъдат теглени в присъствието на нотариус и ще бъдат уведомени писмено, а имената им ще бъдат публикувани на Интернет страницата  www.cez.bg.
В томболата не могат да участват фирми, както и титуляри по сметка, които не са  физически лица – стълбищно осветление, асансьори, гаражи или общи нужди.

За всеки участник в томболата ЧЕЗ дарява по 0,20лв. на деца в неравностойно положение. 5 месеца, 5 различни домове за деца и юноши в Западна България ще бъдат подпомогнати със средства от първа необходимост в размер на събрана от нас сума.