Гражданското движение за ботевградски обществен просперитет - ГДБОП излязоха с декларация във връзка с предстоящите местни избори:


В ботевградска община живеят изключително много хора, чиито знания, умения и опит биха били от изключителна полза за цялата ботевградска общественост, ако бъдат използвани по подходящ начин.


В ботевградския край има изключително много млади хора, чийто талант,  интелект и прогресивно мислене биха могли да допринесат изключително много за обществения просперитет на общината, ако бъдат стимулирани, мотивирани и използвани по подходящ начин.


Но в ботевградския край има и изключително много хора, чиято наивност, страхливост и робски манталитет допускат и търпят управление, философията на което не само не цени и не ползва потенциала на знаещите, можещите и прогресивно мислещите, а дори умишлено ги демотивира, потиска и изолира. 


Ботевградска община се нуждае от коренна промяна и тя трябва да бъде извършена от знаещите, можещите и прогресивно мислещите, но с категоричната и непоколебима воля и подкрепа на населението на ботевградския край.


Гражданско движение за ботевградски обществен просперитет е местна организация на предимно млади хора – знаещи, можещи и с прогресивни идеи, които освен че притежават необходимото самочувствие и смелост открито да се противопоставят на аморалния и деградивен управленски модел, наложен в последните 12 години,  имат и нужната увереност, че могат да положат началото на един съвременен, отговорен и обществено полезен стил на управление, който максимално да използва уменията, знанията и опита, таланта, интелекта и прогресивното мислене на хората, желаещи да допринесат за изграждането на модерния облик на нашата община.


Ние сме с номер 18


Неслучайно сме разположени най-отдолу в бюлетината - защото мисията ни е да положим именно основата на положителната промяна за нашия ботевградски край!


Кандидатска листа ГДБОП


1. Иван Александров Гавалюгов
2. Тихомир Събков Найденов
3. Спасен Стефанов Ценов
4. Борис Богданов Борисов
5. Стефка Георгиева Граматикова
6. Тодор Василев Тодоров
7. Христо Данов Железарски
8. Борислав Иванов Витков
9. Ренета Данова Георгиева
10. Тихомир Иванов Лалов
11. Станислав Иванов Воденичарски
12. Петя Людмилова Петрова
13. Георги Георгиев Гърбиджанов
14. Илин Наков Черняшки
15. Сийка Георгиева Петрова
16. Цветозар Петров Гаврилов
17. Десислава Пламенова Панева
18. Йовелина Райнова Сърновска
19. Георги Димов Кунев
20. Елисавета Борисова Митушева
21. Стальо Димитров Ангелов
22. Димитринка Иванова Томова
23. Димитър Пенчев Димитров
24. Цветан Александров Александров
25. Радослав Василев Маринов
26. Елена Димитрова Ачева