Брайън Флемингс е "героят", който от 284 кг сваля 174. През 2012 г. мъжът има проблеми с алкохола, страда от високо кръвно налягане, инфекции на краката, депресия и е на границата на диабета.


Две години по-късно той участва в маратона в Детройт, след като вече тежи с цели 174 кила по-малко.


Според Брайън пълната му промяна се дължи на британката Джаки Ийстам, с която се запознава в интернет през лятото на 2012 г.


Постепенно двамата се сближават и започват да си пишат редовно. Така се стига до откровенията ва мъжа за теглото и здравословните му проблеми.


Противно на очакванията му за съчувствие, Джаки му заявява, че според нея той си пилее живота.


Думите на жената го вдъхновяват да спре алкохола, да се захване със спорт и да промени начина си на хранене.


Изхвърля висококалоричните продукти от менюто си и на тяхно място си хапва кисело мляко и пълнозърнести храни, протеини, зеленчуци и ориз.


Упоритостта, новият начин на живот и дълбоката мотивация, спасяват Флемингс от капана на саморазрухата, пише actualno.com.


„Има милиони хора по света, които се опитват да се справят с нещата, които аз преживях. Ако разкажа историята си, може би ще мога да дам на тези хора надеждата, че има светлина в края на тунела.


Лесно е да изгубиш надежда, но кой знае, къде биха могли да ви отведат вярата и шанса. В моя случай, мисля, че спечелих лотарията" - споделя Флемингс.