Миа Сантова успяла да свали 12 кг. за месец и половина. Това се случило веднага след раждането на дъщеричката й Ида, която в момента е на 4 месеца.

След като се върнала от родилното с бебе на ръце, Миа спяла едва по 3-4 часа на денонощие. От грижи за детето и напрежението, водещата успяла бързо да свали килограми, сподели самата тя в "Преди обед". Така, без да се налага да ходи на фитнес или да пази диети, Сантова отново е във форма.


Засега Миа няма намерение да се завръща на екран, а смята да се грижи поне известно време сама за дъщеричката си.


Преди две години водещата имаше една бременност, но в края на 6-ия месец направи спонтанен аборт. Така на 40-годишна възраст тя стана майка за първи път.


Сантова довери, че изпитанията за нея не са били едно и две. Тя няма и щитовидна жлеза, тъй като се наложило да бъде премахната оперативно. Поради тази причина блондинката не може да кърми дъщеря си, тъй като приема лекарства за хормоните.


Любопитна подробност е, че Миа Сантова имала фен клуб в столичния квартал "Люлин". Преди време почитател на блондинката го създал, като хора от квартала й пишели и писма. Господинът обаче се оказал прекалено напорист и преминал границата, та затова се наложило намесата на полицията.