Снощи на сцената на читалище „Христо Ботев” се изявиха млади местни таланти, обединени от голяма си страст към музикалното изкуство. Те поднесоха на публиката впечатляващ спектакъл с послание: „Да бъдем приятели!”.


„Сътворихме този мини спектакъл с много желание, за да покажем, че младите хора на Ботевград могат да бъдат бяла лястовица на надеждата…за едно стойностно утре”, сподели с публиката водещата Адела.


Последваха музикални изпълнения на Питър, който вече е добре познат на ботевградската публика от участията си в редица благотворителни концерти. Той изпълни авторски песни и световни поп и денс хитове. С хип-хоп парчета се представи невероятният Мартин. Песни на известни чуждестранни изпълнители изпяха гласовите Габриела, Мария, Велислава, Василена. В шоуто участваха още: Илия, който акомпанираше на китара, младите музиканти от литаковската духова музика, група от няколко момчета, които се представиха като „Неразбраните”, изпълни „Танц на ръцете”.


Освен с таланта си, участниците завладяха публиката с изключително сценично поведение. За доброто настроение на хората, уважили труда на младите таланти, допринесоха и закачливите реплики на атрактивните водещи Адела и Стоян.
 
Спектакълът бе реализиран с подкрепата на МК „Гражданско движение за Ботевградски обществен просперитет /ГДБОП/..