Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - kaspurcho
Потребителско име:kaspurcho
Име:Господин каспърчо каспърчо
Статус:потребител / активен
Възраст:1 години
Регистриран на:16.10.15, 01:03 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:62
Последна промяна:02.11.15, 12:25 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


На нас ни е ясно за вируса,където се е вкопчил в нас в последния един месец,за Бонев и търгуването на гласове,за платените репортажи по БТВ и т.н.Видяхме и идеята на вашата промяна.Видяхме и вашата култура,морал и етика,да не говорим за лоялността,толерантността и справедливостта.Въпросът е чисто интерферентен и се базира на основата на солидни фондаменти,ние с вас няма да получим консенсус,но няма и да се пънем,затова предлагам да не се правите на поети ,защото днес е ден за размисъл.

С тези платени репортажи по БТВ уредени от Златев вече се оляха,само и само едно злобно момченце Иванчо да дойде на власт и всички където са се вкопчили там да го командват.Най-вече другаря Златев

То на всички е ясно,че само Бонев на кабелната търгува с гласове за неговия служител Иванчо Гавалюгов.Това ли е новата промяна???Ужас!Мафия.

С тези платени репортажи по БТВ,уредени от Златев вече се оляха,само и само едно злобно момченце Иванчо,да дойде на власт и всички където са се вкопчили там да командват.Най-вече другаря Златев.

То на всички е ясно,че само Бонев на кабелната търгува с гласове,за неговия служител Иванчо Гавалюгов.Това ли е новата промяна????Ужас!Мафия,

« предишна123456следваща »