Бившата корица на Playboy и настояща водеща в тв Планета - Симона Първанова полудя по хазарта. Блондинката, която е гадже на вратаря на Ботев Пд - Славчо Тошев, не спира да залага на мачове - мания много по-типична за мъжете, отколкото за жените.

Симона я докарала дотам, че получила ултиматум от футболиста - "Или спираш, или те зарязвам".

"Славчо ме заплаши да ме напусне, ако още веднъж заложа на мач. Но какво да направя, като така ми върви. От три мача на Европейското вече познах два и спечелих куп пари", признава Симона пред "Нощен труд".

Първоначално тя заложила за реми на мача Румъния - Франция и грабнала 70 лева. Успехът обаче й се усладил и сложила доста по-сериозна сума за хикс на Швейцария - Турция 250 лева. Е да, но в продълженията на редовното време турците спечелват. "Побеснях. Вече бях вътре с 700 лева от този мач и няколко предишни", разкрива тя.

Следва нов залог - 400 лева за хикс на Полша - Австрия. И този път мачът завършва 1:1, а Симона взима 1222 лева. Сега обаче на ЕВРО 2008 следват полуфинал и финал, а както е тръгнало, нищо чудно след тях хубавицата да си търси ново гадже.