Българката с най-голяма гръдна обиколка - 122 см – Анита Мейзер e звездата на корицата на новия 79-и брой на Playboy. Анита живее в Лас Вегас и се занимава с моден дизайн. Автор на снимките е фотографът Йордан Петков.

Фотосесията „Хубавата Криси” представя чаровната брюнетка Кристина Диманова, участничка в тазгодишния конкурс Playmate 2008. Снимките са на фотографа Дилян Марков. Чуждестранната фотосесия представя зашеметяващата блондинка от Полша Аня Михалик.

По случай приключването на снимките на филма „Command Performance” в София холивудската звезда Долф Лундгрен даде ексклузивно интервю за българския Playboy.

В рубриката „20 въпроса” гостува популярният британски комик Джон Клийз, познат от „Монти Пайтън”, „Риба, наречена Уанда” и тв сериала „Фолти Тауърз”.

В статията „Изгубеното поколение” спортният коментатор Ники Александров се опитва да даде отговор на въпроса защо сегашното поколение талантливи футболисти не може да достигне и малка част от постигнатото от националния „дрийм тийм” на Световното първенство в САЩ през 1994 г.

Материалът „Графомания” представя 10-те най-скъпи химикалки в света – с такива като тях се разписват международните договори и в много моменти тези пособия за писане се оказват по-силни от междуконтиненталните ракети.

Материалът „Тема тату” разкрива тайните татуировки на известни български спортисти – футболисти, лекоатлетки, боксьори и др. За мъжете, готвещи се за първа среща с момиче, Playboy разкрива 13-те златни правила, които трябва да се спазват на всяка цена.