Самотна дама на 36-години от Великобритания се надява най-сетне да открие своя принц, след като се е предложила на търг за Свети Валентин в интернет аукциона eBay.


Офертата на Клеър Хау от Лафбъро е да излезе на "сляпа среща" с предложилия най-висока цена, пише в-к "Дейли стар". Десетки кандидати са откликнали на обявата на самотната дама, като досега най-високата предложена цена е 120 лири. Наддаването за среща с Клеър Хау приключва в 17 часа на Свети Валентин. Вечерята ще се състои още същата вечер.


Клеър Хау ще дари получената сума на местна благотворителна организация, която подпомага жертви на домашно насилие.


"Необвързана съм от години. Излизала съм на срещи, но явно съм като магнит за мъже, към които не проявявам интерес. За мен външният вид не е важен. Ключова е личността на потенциалния партньор, а чувството за хумор и умението за водене на разговор са задължителни", споделя леко закръглената брюнетка.


Самотната дама допълва, че няма определени претенции към професионалните занимания на потенциалния партньор, дори и да е боклукчия. Единственото й условие е кандидатът да не си изкарва прехраната като паркинг инспектор. "Не мога да се обвържа с човек, който си вади хляба, като глобява хора за неправилно паркиране", казва Клеър Хау.