Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Привикаха Коцето на разпит

Привикаха Коцето на разпит

Преди около час фолк певецът Константин влезе на разпит в столичната полиция, пише Блиц.


По време на акция на униформените в заведението му "Плаза" бяха открити наркотици, специално помещение за ползване на употреба на дрога, както и парола за достъп. 


„Аз мога да гарантирам за моя персонал, но не и за това какво правят клиентите на заведението. Повече от 1000 души на вечер минават оттук. Нашата работа е да се погрижим за сигурността, проверяваме за оръжия. Нямам право да бъркам, с извинение, по гащите на нашите клиенти и да правя граждански арести”, коментира певецът в тв интервю.

Той показа помещението, което се смята за ВИП стаята в "Плаза", използвана според полицията за място, където се дрогират клиенти за заведението.

По думите му помещението е част от тоалетната и хората отиват там, когато имат нужда да разговарят с някого на по-тихо място.
Той отрече охраната да иска по 100 лева за влизане в така наречената VIP стая за дрогиране.

Вчера спецсъда наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” на двама от общо седемте задържани в „Плаза” - Марио Маринов и Игнат Ханджиев.



Етикети към тази новина:
Константин разпит



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1075
Дата: 12.04.2016, 17:00

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com