Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Коцето: Няма да ме сринат

Коцето: Няма да ме сринат

Фолк певецът Константин проговори за създалата се ситуация преди дни, че в дискотеката му се продава дрога.


Той не е сигурен дали зад полицейската акция в дискотеката му и обвиненията, че там се пласират наркотици, стоят нелоялни конкуренти.


В интервю за новия брой на списание "Story" Константин е категоричен, че и този път ще се справи и няма да позволи на никого да го срине.


"Ситуацията е неприятна, но няма да успеят да ме сринат. Когато си убеден в правотата си, с чиста душа, няма как да те сринат. Колкото и пъти да сме имали възможност да реагираме малко по-остро, да нападнем и ние, аз винаги съм казвал на моя кум – нека ние се отнасяме с добро, и ще видиш, че нещата ще вървят много по-добре. Вярно, по-бавничко, ще ни се подиграват даже, но рано или късно истината излиза на бял свят и Господ те възнаграждава да живееш щастливо, усмихнато... Ако тръгна да правя мизерии на някого, как бих спал, как бих живял спокойно, как бих се усмихвал на жена ми? Само с добро се успява, колкото и нелепо да звучи на хората. Доброто е правилният път", обяснява Константин.



Етикети към тази новина:
Константин



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1079
Дата: 19.04.2016, 18:05

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com