Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

"Книга за джунглата" спечели близо $253 милиона досега

"Книга за джунглата" спечели близо $253 милиона досега

Американският приключенски филм "Книга за джунглата" (The Jungle Book), който излезе наскоро, води финансовата класация от кината в Северна Америка.


Режисьор е Джон Фавро, а сценарият, написан отДжъстин Маркс, е направен по едноименния сборник разкази на Ръдиърд Киплинг и анимационния филм от 1967 г.


Филмът излезе по кината в САЩ и България в средата на април.


Версията на "Дисни" за приключенията на Маугли, със здрава основа от специални ефекти и реализирана почти изцяло със синтетични кадри, събра още 42,4 милиона долара от петък до неделя, пише бгнес.


Приходите станаха общо 252,1 милиона за три седмици.


"Ловецът: Ледената война", в който ловецът преплита съдба с кралица Равена (с Емили Блънт в ролята на Ледената кралица и Джесика Частейн като Воинът), е на втора позиция. Режисьор е Седрик Никола-Троян. Филмът, който е предистория на "Снежанка и ловецът" (2012), събра 9,4 милиона долара или почти 34 милиона за две седмици.



Етикети към тази новина:
Книга за джунглата филм печалба



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1323
Дата: 02.05.2016, 15:12

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com