Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Стоичков: Всичко е и само заради вас!

Стоичков: Всичко е и само заради вас!

На 20 май, на Националния стадион "Васил Левски", ще стъпят величия като световните шампиони Диего Армандо Марадона, Лотар Матеус и Ромарио, носителите на най-ценното индивидуално отличие Роберто Баджо, Жан-Пиер Папен и Роналдиньо, легендарните голмайстори на Реал (Мадрид) Иван Саморано и Давор Шукер, доскорошният любимец и топреализатор на "Камп Ноу" Самуел Ето'o, както и още куп други футболни "богове", пред които милиони благоговеят.


Всичко това заради един българин - Христо Стоичков.

По повод предстоящия юбилей най-голямата футболна звезда на България се обърна специално към своите фенове от студиото на телевизионната компания "Юнивижън" в Маями, пише topsport.bg.


"Искам да ви направим един подарък заради това, което съм преживял като футболист в България, в Барселона, с националния отбор, в Парма, в Чикаго Файър, в Ди Си Юнайтед, в Япония…


Това е един празник за самите вас, защото вие го заслужавате!


Без вас едва ли "Васил Левски" щеше да се напълни някога така, както ще бъде сега", емоционален бе Модерния ляв, в ефира на bTV.



Етикети към тази новина:
Христо Стойчков



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1655
Дата: 16.05.2016, 12:10

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
Avatar
Срам ме е от този Българин!
Щипалка, преди 8 години
Avatar
Дано да се е променил към добро с годините и да не истръси някоя псувня.
Guest, преди 8 години
(+2) 2 0
Avatar
Един велик в своята професия.И като всички велики-неразбран.
От нивото на какви ваши достойнства,си позволявате да го мърсите?
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com