Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Леонардо Ди Каприо ще свидетелства по делото срещу "Вълкът от Уолстрийт"

Леонардо Ди Каприо ще свидетелства по делото срещу "Вълкът от Уолстрийт"

Съдия в Ню Йорк издаде призовка за актьора Леонардо Ди Каприо, който ще трябва да свидетелства по дело, започнато от бивш служител на брокерската фирма "Стратън Оукмънд". Според него личността му е била илюстрирана некоректно във филма на Мартин Скорсезе от 2013 година "Вълкът от Уолстрийт".



Ищецът в делото Андрю Грийн твърди, че персонажът Ники Коскоф, изигран във филма от актьора Пи Джей Бърн, представя лъжлива илюстрация на неговата личност, която е вдъхновила образа. От студиото, продуцирало лентата на Скорсезе, обявиха, че героят е бил вдъхновен от множество различни реални личности и не е пряко обвързан с Грийн.

41-годишният Леонардо Ди Каприо, който играе Джордан Белфорт във филма, ще трябва да свидетелства по делото, тъй като режисьорът Скорсезе и сценаристът Терънс Уинтър са потвърдили пред адвокатите на Грийн, че редовно са се срещали с актьора и са обсъждали с него сценария на филма.


В призовката не се посочва конкретна дата, на която Ди Каприо ще бъде разпитан. Актьорът бе номиниран за "Оскар" за превъплъщението си като Джордан Белфорт във филма, но не спечели престижната награда едва до тази година и ролята си в "Завръщането" на Алехандро Гонзалес Иняриту.






Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1411
Дата: 20.06.2016, 17:39

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com