Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Мира Добрева оплю Слави

Мира Добрева оплю Слави

Мира Добрева се включи компетентно в спора дали може или не може Слави Трифонов да стане президент на България. Водещата от БНТ коментира възмутено стремежите на колегата си от вечерното шоу на Би Ти Ви да прави политическа кариера. Мнението си тя придружи с доза ирония, пише Всеки ден.


„Не ви ли се струва, че нашата държава не е достатъчно голяма за мащаба и самочувствието на Слави? Да... България е малка за стремленията на този човек. Затова предлагам да направим инициативен комитет за издигането му за президент на САЩ. Още има време...


Неговата безцеремонност е точно като на американец от треторазряден филм, пък и той не ламти по-малко за власт и пари от Тръмп. А с годините може да научи английски като жената на Тръпм... Слави - президент. Накрая всичко ще си дойде на мястото...", смята Мира Добрева.



Етикети към тази новина:
Мира Добрева Слави Трифонов



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2999
Дата: 23.07.2016, 17:20

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

sas01, преди 8 години
(+1) 1 0
Avatar
Да, Слави - президент, Мира Добрева - вицепрезидент!!! Много щастлив Много щастлив Много щастлив
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com