Абонаментни карти на твърде изгодна цена - 25 лева за домакинските срещи на мъжкия футболен отбор за целия сезон 2016/2017, вече могат да се закупят от любителите на футбола в Ботевград. В тях влизат не само мачовете от първенството на Югозападната Трета лига, но и тези от турнира за Купата на България и за Купата на Аматьорската футболна лига.


Билетите са футболните мачове на Балкан също са на много приемлива цена от 2 лева. Събраните за вход средства ще бъдат използвани единствено за отборите от футболния клуб. На приятелите на футбола е известно, че участието в по-горната  група - Югозападната Трета лига, изисква и повече финанси в сравнение с миналата година, когато след петгодишна принудителна пауза Балкан започна от най-ниското ниво на българския футбол.


Ще припомним, че днес - сряда, 24 август мъжкият отбор на Балкан ще бъде домакин на Ботев 1937 Ихтиман в мач от втория кръг на областната квалификация на турнира за Купата на България. Срещата е на градския стадион и е с начален час 17.00.


Балкан и Ботев Ихтиман ще се срещнат още веднъж тази седмица, отново в Ботевград. В неделя, 28 август от 18.00 ч. е мачът им от 3 кръг на Югозападната трета лига.