От сряда привържениците на мъжкия баскетболен отбор на Балкан ще могат да си купят абонаментни карти за неговите мачове в Арена Ботевград до края на състезателния сезон. Те ще бъдат валидни за всички домакински срещи както от първенството на НБЛ, така и за приятелските мачове на отбора.


Абонаментните карти за два вида. Едните са с цена 40 лева. Другият вид е на стойност 70 лева, като собственикът им ще има запазено фиксирано място на централната трибуна под официалната ложа.


Ще има и VIP карти. Те са три вида в зависимост от цената им  -  200, 500 и 1000 лева. Тези карти са за хора, които искат по някакъв начин да помогнат на баскетбола в БК Балкан и всички средства ще отидат за равитието на Детско-юношеска школа.


Картите могат да се закупят от касите на Арена Ботевград или от магазина на "Атлантис Нет".


Абонаментните карти започват да важат още от турнира за Купата на Ботевград, който ще бъде на 25 и 26 септември с участието на Балкан, Ямбол, Спартак Плевен и сръбския Динамик Белград.


Билетите за турнира са на стойност 4 лева за двата мача за деня. В неделя, 25 септември първата среща между Балкан и Ямбол е от 18.00 ч., втората е от 20.00 ч. и е между Спартак Плевен и Динамик Белград. Във втория ден - понеделник, 26 септември, от 17.30 ч. загубилите първия ден играят за третото място, а от 17.40 ч. е срещата за първото място на турнира.