Както вече писахме в материала от 2 септември „ЗАД НОВАТА ФАСАДА НА СТАРИЯ ДАП В ЕТРОПОЛЕ”, сервизният център в Етрополе е вторият от веригата ProAuto на Геотрейдинг АД. 
С тази новина, "Сервизен център ProAuto в Етрополе отвори врати", допълваме и конкретизираме информацията за дейностите в него.


Многофункционалният сервизен център с марката ProAuto by Geotrading отвори врати в град Етрополе на бул. „Руски“ №196. Той разполага и с пункт за годишни технически прегледи, както и с бензиностанция, автомивка и шоурум.
В сервизния център се предлагат всички услуги за поддръжката на леки, товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета и автобуси. Опитните сервизни специалисти извършват смяна на масла и филтри, ремонт на ходова част и спирачни системи, компютърна диагностика и ремонт на ел. инсталации, смяна и ремонт на гуми, регулиране на геометрия, диагностика и зареждане на климатици, както и ремонт на двигатели, скоростни кутии и диференциал.
Консултантите в шоурума на ProAuto в град Етрополе предлагат на клиентите най-добрия избор от селектирани гуми Belshina, Bridgestone, Michelin и др., смазочни материали с марката Rymax и филтри SF-filter.
Бензиностанцията предлага дизел и бензин А95 с доказано високо качество на изгодни цени.
Автомивката има четири клетки за всички видове моторни превозни средства.
За удобство на клиентите комплексът има паркинг, хотелска част и ресторант.
Сервизният център в Етрополе е вторият от веригата ProAuto на Геотрейдинг АД. Първият е в столицата на бул. „Самоковско шосе“ №101. Там освен ремонтни дейности се извършват и директни продажби на строителна и минна техника от водещи световни производители като Lännen, LiuGong и Atlas Copco. Клиентите могат да закупят също Belshina, Michelin и Brigestone, лагери RKB, смазочни продукти Rymax, филтри SF Filter, износоустойчиви части Hensley и Everdigm.
С двата си сервизни центъра – в София и Етрополе - Геотрейдинг АД затвори цикъла на клиентско обслужване – от внос и продажба на техника до пълно гаранционно и следгаранционно обслужване.