Състезателите на Сунг Ри се завърнаха със злато и бронз от изключително силния международен турнир "Zagreb Croatia Open 2016" G1. 22-то издание събра повече 1200 бойци от над 40 страни от света.


През двата дни на турнира, провел се в "Арена Загреб", сили със своите опоненти премериха Владимир Далаклиев в кат. до 68 кг мъже, Калоян Бинев в  кат. до 58 кг мъже, Владимир Николов в кат. 51 к при младежите и Георги Стоянов в кат 63 кг, също при  младежите.


Първия ден Владимир Далаклиев, завърнал се на състезателното поле след 8-месечна пауза, през която се възстановяваше от претърпяната операция на коляното, завоюва бронзовото отличие. Той изигра  четири оспорвани срещи, в които показа на всички, че се завръща и че ще доминира отново в своята категория. Въпреки че все още не е подготвен на сто процента, Влади победи силни съперници и се пребори за място на почетната стълбичка.


В първата си среща той надигра надеждата на Холандия Фахд Зауиа. След него отстрани хърватина Ресник, а на четвъртфинала надделя в оспорван мач над Иван Пурешевич от Сърбия. Пурешевич поведе в резултата, но Далаклиев го пресира в третия рунд и успя да изравни резултата. Срещата се реши в допълнителния рунд, в който Влади демонстрира по блестящ начин класата си и пръв отбеляза победната точка. На полуфинала, който се проведе буквално минути след последната му среща, Далакалиев се изправи срещу вицесветовния и европейски шампион и участник на Олимпийските игри Кетби от Белгия. Вече доста изморен, Владимир проведе тактически мач, в който се стремеше да запази сили за финалния рунд. От своя страна, Кетби игра изключително активно и успя да натрупа преднина от няколко точки. Влади успя да стопи разликата, но силите не му стигнаха за обрат и мачът приключи при резултат 3-4 в полза на белгиеца. След това той стана и шампион в категорията, като на финала надигра Колон от Пуерто Рико. 


Резултатът на Далаклиев е изключителен, предвид тежката травма от която се възстановяваше и дългата пауза през която отсъстваше от състезателното поле. 


Другият представител на клуба при мъжете -  Калоян Бинев, загуби на старта от представител на Полша. 


В неделя в битка за медалите излязоха при младежите Георги Стоянов и Владимир Николов. Георги не успя да намери верния ритъм на игра, допусна грешки и загуби първата си среща от представител на домакините.


В категория до 51 кг Владимир  Николов започна своя победен рейд към финала с победа над италианеца Мазео. След него надигра словака Матико, а на полуфинала и високия унгарец Фишер. На финала Влади Николов спечели повече от убедително срещу испанеца Моралес и заслужено се качи на най-високото място на почетната стълбичка. Владимир показва много сериозно израстване по отношение на представянето си по време на състезания и всички в клуба са убедени, че пред него тепърва предстоят още много големи постижения.