Новината за предстоящата сватба на Лионел Меси с дългогодишната му половинка Антонела Рокуцо светкавично обиколи световните медии, но друга вест е на път да го стори още по-бързо. Каталунското издание "Спорт" изказа предположение, че аржентинският футболист може да покани на радостното събитие не кого да е, а най-големият си съперник на терена - звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, пише gong.bg.


Макар и за момента все още не е ясно нито кога, нито къде Меси и Антонела ще се врекат един на друг. Двамата се познават от 1996 година, а от 2008 година са двойка. Любовта помежду им ги дари и с две мъжки рожби - Тиаго и Матео. Много е вероятно събитието да се състои в аржентинския град Росарио, а сега новата тема е списъкът с гостите.


Името на Кристиано Роналдо се споменава все по-често. Ясно е, че през годините двамата влязоха в жестоко съперничество за титлата най-добър играч на планетата, но напоследък демонстрираха затопляне в отношенията. Освен всичко друго Кристиано се познава с Антонела покрай бляскавите церемонии по връчване на "Златната топка".