ЦДГ "Синчец" прие социално ангажираната кампания на Rainbow България "Здраве, свежест и чистота в детските градини ", която стартира през месец май. С помощта на родителите детската градина събра необходимия брой точки за получаване на безплатна система за почистване. Тя бе предоставена днес на детското заведение в Ботевград. На специално тържество по този повод директорът на ЦДГ “Синчец“ Таня Цанова благодари на родителите за оказаната подкрепа.


“И ето ни днес на финала с представителите на Rainbow и с една полезна машина. Ние се радваме на тази придобивка, която много ще ни помага в ежедневната работа, но много по-ценно е за нас, че вие родителите се включихте и станахте наши съмишленици.


Без вашата ангажираност нямаше да успеем. Благодарим на родителите, чиито деца вече напускаха детската градина и тръгнаха на училище, но те се включиха и събираха точки за нас. Благодаря на тези, който събраха най-много точки. Благодаря и на тези, който не успяха да се координират с фирмата, но имаха желанието да участват. Изразявам своята признателност и на тези, който днес не успяха да дойдат, но ни оказаха помощ. Достоен пример сте за това, че заедно с общи усилия и желание можем много повече, можем да постигнем отлични резултати във всяко едно предизвикателство и начинание“, каза г-жа Цанова. Тя сподели пред наш репортер, че родител е подарил уред за пречистване на въздуха за една от групите. 


“Детската градина ще продължи участието си в кампанията, за да осигурим аератори и за останалите групи. За да доведем до успешен финал и това начинание, също се надяваме на родителска подкрепа“, допълни директорът на детската градина.