Общинската партийна организация номинира Владимир Александров като кандидат за народен представител на БСП в 44-то народно събрание


Както вече съобщихме предватирително, на 28 януари в Клуба на БСП в Етрополе се проведе Конференция на Общинската организация.
Делегатите изслушаха отчета на председателя на Организацията Давид Давидов за обществено-политическата обстановка в страната и за работата на партийната организация за 2016 година.
Председателят на групата съветници от квотата на БСП в Общинския съвет Владимир Александров представи подробен анализ за  работата на групата през изминалата година.
На вниманието на делегатите бяха отчетите за дейността на народните представители от Коалиция Лява България в 43-то Народно събрание, както и този на Общинската контролна комисия.
След обсъждане на всички предложени от партийните организации в Общината имена на кандидати за народни представители, Конференцията номинира Владимир Александров от Етрополе, Корнелия Нинова – председател на НС на БСП и Кирил Добрев – член на Изпълнителното бюро на НС на БСП.
Бяха приети и направените предложения от Етрополската партийна организация за допълнение към Предизборната платформа и новия Устав на БСП.