Снощи, 14 март, в големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871” ПП ГЕРБ представи своите кандидати за народни представители за 44-то народно събрание от Софийска област.
Сред успелите да дойдат на представянето 8 от общо 16 номинирани кандидати, беше и нашият съгражданин Христо Андреев.
Списъкът с имената и предизборният клип на партията бяха показани през цялото време на срещата на видеостена в залата. На вниманието на всеки посетител беше предоставена предизборната програма на партията „ГЕРБ – РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ”, заедно с красиво изработен стенен календар.
Председателят на Общинската организация на ПП ГЕРБ Венета Гергова откри срещата. С приветствие към присъстващите се обърнаха Христо Андреев, Марин Тинчев – кандидат от Ботевград и Николина Ангелкова – бивш министър и водач на листата. 
Тя представи като основен свой приоритет, касаещ Етрополе и общината, ремонта на пътя Етрополе-Златица, както и пътищата Етрополе-Правец и Етрополе-Джурово.
Спря се и на други основни направления, по които ще продължи да работи – като образованието, кадрите за бизнеса и др.
И най-значимото й обещание е да направи среща с избирателите от Етрополе, за да отчете изпълнеието на поетите на тази среща обещания.
След официалната среща, Ансамбъл „Българе” се представи с богата програма.
Накрая, ръководителят на Ансамбъла Христо Димитров извика на сцената кандидатите за народни представители да се хванат на българското хоро, което се изви под звуците на Етрополската духова музика.