Радослав Великов спечели четвърти медал за България. Борецът победи с 2:1 части Намиг Севдимов от Азербайджан и заслужи бронз в кат. до 55 кг в свободния стил.


В първите 2 минути на схватката съперниците не успяха да си отбележат точка. После азербайджанецът спечели жребия за клинча. Великов обаче успя да се измъкне, но при последвалия захват азербайджанецът го събори и спечели частта с 2:0. През втората част Великов не успя да довърши захвата си и позволи на съперника си да го събори и да поведе с 1:0. Великов продължи да атакува, хвърли съперника си и спечели частта с 3:1. В 25-ата секунда на решителната трета схватка българинът избута противника и поведе с 1:0 и до края успя да запази аванса си.


Великов стига по изключително интересен начин битката за бронза. Рано сутринта нашият борец загуби от американеца Хенри Сехудо на старта и отпадна. Впоследствие обаче американецът направи огромна изненада и се класира за финала, с което даде възможност на нашия борец да се бори в репешажите за бронз. В тях българинът победи Бесарион Гочашвили от Грузия и азербайджанеца Севдимов и спечели отличието.