Мъжкият отбор на ВК "Етрополе" измъкна много трудна победа срещу тима на ВК "Козлодуй" в среща от първенството на А-НВГ. Двубоят трябваше да се играе в крайдунавския град, но поради ремонтни дейности на залата там, се проведе в Етрополе в късния съботен следобед на 2 декември от 17.00 ч.
Началото на мача беше повече от успешно за етрополската формация и с добри атаки и точни удари се стигна до вземане на първия гейм с 25:14. Това даде излишно спокойствие в тима, което им изигра лоша шега. Последваха два много силни гейма за Козлодуй, в които те успяха да се наложат с 25:22 и 25:16. Етрополският тим, като че ли не можеше да намери своята игра и допусна сериозни грешки в отиграванията си, личеше напрежение и на моменти безсилие.
Сериозни пропуски в играта им проличаха в третия гейм, когато от изоставане в точките успяха да изравнят и поведат, но психически не защитиха преднината си и се стигна до гейм за противника от Козлодуй.
В четвъртата част резултатът се разви в полза на етрополци и за тяхно успокоение затвориха гейма с 25:17. Точно това внесе спокойствие в отбора и тайбрекът бе с различно лице. Такова, каквото трябваше да бъде през целия мач, за да не се стига до недопустими грешки.
В крайна сметка, макар и измъчена, победата си е победа с 3:2 гейма за ВК "Етрополе".