Под това мото мина снощната, на 14.03.2018 г., среща с музиката, която ни поднесоха чрез работна продукция децата от Обединената школа по изкуствата при НЧ “Тодор Пеев - 1871” - гр. Етрополе!
Общо 22 възпитаника от класовете по пиано и акордеон на преподавателите Цветанка Тодорова и Даниел Крсимиров представиха наученото пред своите родители и любителите на класическа музика в Малкия салон на читалището. От тях 20 се представиха с изпълнение на пиано и 2 момчета - на акордеон.
В класа по пиано 19 са от СУ „Христо Ясенов” и 1 от ОУ „Христо Ботев” – Етрополе.
Най-малкият изпълнител е на 8 години. 3 от децата са за първа година в класа.
И както каза водещата на вечерта „тази вечер ние ще споделим с вас радостта си от любимите ни занимания, ще ви подарим щастие и добро настроение с възпитаниците”, се получи точно това. Всеки изпълнител получаваше аплодисментите на публиката.
След концерта, Росица Христова – заместник-кмет на Общината зарадва участниците с лакомствата, които Общината е осигурила по повод на музикалната вечер.
Накрая, учениците и техните преподаватели си направиха обща снимка за спомен от прекрасната вечер, която сътвориха с уменията си.