Учениците от група „Владетели на компютрите“ по проект „Твоят час“ от СУ „Христо Ясенов“ - Етрополе посетиха децата от втора група „Мечо Пух“ в  ДГ „Слънчице“-Етрополе на 21.03.2018 г.
Темата „Пролет, здравей!“ контрастираше на зимната обстановка навън, но пък наистина пролетното настроение дойде за малчуганите, тъй като каките и батковците им показаха един свят, много по-различен от ежедневието - светът на компютърната презентация. 
Развитието на креативността, логическото мислене и дигиталните умения на учениците на г-жа Цолова пролича в подготвените игри и подаръци за децата. Всички мъничета имаха желание да участват в поставените задачи. Освен отговори на въпроси по картини, те работиха по групи и правиха пролетни пъзели, които бяха изготвени от Ясеновци. Накрая всяко дете получи книгоразделител, направен от учениците.
Възпитаниците на госпожа Красимира Кънчева благодариха и поздравиха гостите с песента „Ало, ало, Слънчице“, която е и химн на детската градина.
„Ало, ало, слънчице, моля, покажи се!
На децата, слънчице, топло усмихни се!“


Това е и призив за пролетното обновлението, което всички очакваме. Усмивките на лицата на децата от градината и на групата „Владетели на компютрите“ показаха, че такива срещи ще има още.
Г-жа Цолов благодари за гостоприемството на г-жа Златарева - директор на ДГ „Слънчице“- Етрополе, на г-жа Кънчева и на децата от втора група „Мечо Пух“ и обеща, че ще има още такива срещи.
Текст и снимки: Росица Василева