Със заповед на министъра на вътрешните работи за Директор I степен на ОДМВР- София е назначен старши комисар Николай Спасов.
Той бе представен пред ръководния състав на областната дирекция от главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов, съобщиха от пресцентъра на МВР.
„ОДМВР- София се очертава като най- сложната дирекция по отношение на структура и специфика на обслужваната територия. Ст. комисар Спасов е професионалист с голям опит в подобна среда. Познавам неговите качества и съм уверен, че ще справи, както го е правил и досега“- обяви гл. комисар Маринов, подчертавайки, че очаква от служителите на дирекцията активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми.
„Винаги намирам начин да изпълня поставената ми задача. Искам до себе си работещ екип“- обърна се към присъстващите началници новият ръководител на ОДМВР- София.
Старши комисар Николай Викторов Спасов започва работа в системата на МВР през 2008 г. Последователно е заемал различни ръководни длъжности, сред които зам.- директор на ОДМВР-Варна и директор на ОДМВР-Добрич. /БГНЕС