Електроното издание botevgrad.com стартира през септември миналата година. Основната цел на сайта е да предоставя на посетителите си актуална, интересна и коректна инфорамация от Ботевград, Правец и Етрополе. botevgrad.com редовно информира и за по-важните събития от страната, както и за това, което се случва в IT сферата.

От юни тази година е факт секцията videos.botevgrad.com, която дава възможност на посетителите да видят видеорепортаж от мястото на събитието.

Новото попълнение в сайта е раздел „Полезно”. От него може да разберете какво ще бъде времето и какво ви вещаят звездите за всеки ден от седмицата, да се информирате за разписанието на автобусите, за актуалната програма на кино „Форум”, както и за по-важните телефонни номера.

Интерес придизвиква секцията „Забавно”, в която потребителите могат да разглеждат, четат и публикуват забавни картинки и вицове. Справочникът на сайта дава възможност за публикуване на обяви със снимки към тях.

На този етап към сайта работят 9 човека – четирима журналисти, двама администратори и трима модератори.

За своето кратко съществуване botevgrad.com успя да се наложи като информационен лидер в региона. Дневните посещения варират между 7 500 и 14 500, а уникалните посетители са между 4 000 и 6 500, като включват представители на всички възрастови групи и социално положение. Броят на презарежданията на страницата варира от 30 000 до около 45 000 на ден.

Електронното издание ще се стреми да запази позициите си, като се вслушва и във вашите идеи!