В Етрополе отвори врати зала за бокс в едно от помещенията на стадиона


От вчера, 23 декември, в Етрополе има вече и зала за бокс. Според сведенията на наш представител, лентата на залата са прерязали президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински и председателят на Общински съвет Етрополе Марин Маринов.
На тържеството са присъствали много гости, сред които любопитни младежи да се докоснат до новия спорт. Заради тях и като част от програмата, са проведени 3 демонстративни мача с участието на деца, младежи и девойки.
В приветствието си, председателят на БФ Бокс Красимир Инински е изразил своята съпричастност и подкрепа за бъдещето  на бокса в Етрополе, а на екипа и на децата, успехи като е обещал отново да посети града ни.
От своя страна председателят на Общинския съвет е благодарил на Пейчо Багдатов и Борис Борисов, за това че са направилиа мечтата на много етрополски деца и младежи факт.
Новият спорт ще се развива в нова зала, напълно приспособена и оборудвана за тренировки и практикуване на бокса и в нашия град. Достъпът до залата е свободен за граждани.
Тренировките ще провеждат Светлана Каменова – треньор в националния отбор по бокс, със жените и Пейчо Багдатов от Ботевград, доказано име в този спорт, с мъжете.