Днес в мач от шестия кръг на Западната "Б" група футболистите на "Балкан" паднаха тежко като гости на "Пирин" Гоце Делчев с 4-1.

Избраниците на Стоян Коцев удържаха без да получат гол цели 44 минути. Пропукаха се в самия край на първото полувреме, когато цялата защита допусна топката да стигне до Радослав Моллов, който с отмерен удар от границата на пеналта откри резултата.

Тази ситуация се повтори под индиго едва пет минути след началото на второто полувреме. Бранителите пак не можаха да пресекат подаване към същия този Моллов, който  отново намери добре топката и покачи на 2-0 в 50-та мин.

Само две минути по-късно резултатът вече бе 3-0, след като Даниел Златков успя да отбележи с глава. Неудовлетворителната игра на футболистите на "Балкан" продължи и след това и те допуснаха и четвърти гол в 79-та мин., чийто автор бе Георги Калайджиев.

В последната минута реферът отсъди дузпа в полза на "Балкан". Иван Редовски бе точен от бялата точка - така, както стори и предишния кръг при домакинството на "Ком-Миньор" Драганица. Тогава обаче голът донесе трите точки на "Балкан" след победата с 1-0, в Гоце Делчев се оказа само почетен за загубата с 4-1.