От днес започва волейболен маратон за състезателите и треньорите на ВК"Етрополе". Предстои да се изиграят много срещи и турнири от държавните първенства.
На 10 март в град София ще се проведе първата четвъртфинална среща от аматьорската волейболна лига за жени,етрополки гостуват на отбора на Колибри,втората среща ще се изиграе на 16.03.19г. от 12.30ч в зала Чавдар в Етрополе.
Кадетките ще играят в град Кюстендил на 08.03.2019г. в традиционният турнир организиран от Община Кюстендил "Кюстендилска пролет"
Пре кадетките играят на 14 и 15 март в град Казанлък квалификационен турнир за класиране на държавните финали.В турнира участие ще вземат отборите на домакините от Казанлък,Етрополе,Левски-София и Перун-Варна.
Мъжете излизат във финалния турнир на АНВГ даващ право за участие във Висшата лига от 15 до 17 март в Етрополе с участието на домакините,Локомотив-червен бряг,Люлин-София и Елит-Силистра.
В Етрополе ще се проведе и финалния турнир за юноши от група Б,на 23 и 24 март,като участие ще вземат четирите най-добри отбора от групата.Етрополе,Ботев-Ихтиман, СУ-София и ВА"Стойчев Казийски".
Пре-кадетите излизат в квалификационният турнир на 30 и 31 март,като БФВ повери отново домакинството на Етрополе, освен домакините участие ще вземат съставите на "Велбъжд"-Кюстендил,Айтос и "Хан Аспарух"- Исперих.
Девойките също излизат на квалификационен турнир на 06 и 07 април в град Пазарджик,сили ще мерят с отборите на Хебър,Дунав-Русе и ЦПВК-София.
На 13 и 14 април ще се проведе и квалификационният турнир за кадетки,отборите и домакинството все още не са ясни.
В град Кюстендил на 04 и 05 април ще се проведе зоналният турнир за момичета,в надпреварата ще вземат участие осем отбора от регион "Струма".
От днес започват и ученическите игри по волейбол,град Етрополе ще бъде представен от СУ"Христо Ясенов". Четири от общо шест възрастови групи ще се проведат в Етрополе.Момичета 5-7 клас на 07.03.19г., момчета 5-7 клас на 14.03.19г.,девойки 8-10 клас на 20 март и девойки 11-12 клас на 28 март.Юношите 8-10 и 11-12 клас ще се проведат в град Ихтиман съответно на 21 и 27 март.
Нека пожелаем успех на всички отбори!


Текст и снимки: Волейболен клуб Етрополе – без редакторска намеса