На 13 април в Перник се проведе международен турнир по олимпийско таекуондо "Леон оупън 2019" за деца и кадети, в който младите състезатели на "Сунг Ри Ботевград" премериха сили със състезатели от 4 държави. Общият брой на участниците в надпреварата надхвърли 400. Турнирът се организира от пернишкия клуб "Леон" за първи път и събра състезатели от България, Румъния, Македония и Гърция.

Младите надежди на "Сунг Ри Ботевград" спечелиха 6 медала, от които 3 златни и 3 бронзови. При децата в категория до 27 кг Георги Йорданов беше безапелационен и спечели златното отличие. Той за пореден път демонстрира огромно желание и амбиция за победа, които този път бяха съчетани с тактическа дисциплина и хладнокръвие и това се оказа точната рецепта за

успеха.

Николай Иванов при кадетите до 37 к. изигра четири срещи, в които демонстрира отличната си форма и напълно заслужено спечели титлата в категорията. Третото злато от турнира отиде на сметката на Стефан Стаменов -  кадети до 49 кг.

В първото си официално състезание, най-младият състезател на клуба Антоан Цветанов, деца до 21 кг, спечели бронзовото отличие, а същото сториха и Краси Гетов, деца до 23 кг и Николай Драганов, кадети до 33 кг.