За пета поредна година отборът на ТПГ „Стамен Панчев“ участва в националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС", което се проведе в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан” в София. В надпреварата взеха участие 6 отбора на професионални гимназии от София, Стара Загора, Силистра  и Ловеч.


Учениците от ТПГ показаха майсторски умения и професионално управление на автомобил и отново заеха призови места, като в категорията „Най-добър водач на МПС“ Иван Бисеров Иванов от 12 клас зае второ индивидуално място, а отборът на училището в същата категория се класира на трето място. 


Техническите умения на възпитаниците на ТПГ „Стамен Панчев“ са утвърдени във времето и след завършване, те бързо намират реализация. Това е поредно доказателство за професионализъм и трудолюбие.


Когато екипът е съставен от професионалисти и се работи в синхрон, резултатите не закъсняват", подчертават от училището.  


Ръководството и педагогическият колектив на ТПГ "Стамен Панчев" поздравяват учениците Иван Бисеров, Радостин Стоянов, Станислав Тодоров и Цено Ценов и техните преподаватели за достойното представяне в Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС".