Фолк идолът с най-висок хонорар по партийни концерти Азис все още не е получил нито една оферта за гастрол на вота. Фолк певецът си спечелил лоша слава, тъй като навсякъде разправял, че не му се пее повече и му се иска да се занимава със сериозни неща. Затова нито една политическа сила няма да вербува гърлото на краля, за да трупа гласове. Пък и след заигравката му с червените в партийните централи смятат, че носел лош късмет.
Азис бе гвоздеят в програмата на БСП в кампанията за евродепутати. Костинбродският славей събра хиляди по мегданите на градовете. Азис и негови приятелки от поп-фолка трябваше да забавляват и столичани в края на надпреварата. В последния момент обаче шефът на БСП-София Румен Овчаров разтури надпяването, тъй като не искаше да се появи на една сцена с екзотичния костинбродец. От "Съни мюзик" споделиха вчера, че другата им звезда Софи Маринова вече е ангажирана заедно с Устата. Дуетът е цанен от един от кандидат-кметовете на Пазарджик. Срещу колко пари обаче никой не знае. Официалният хонорар на Софи в заведение не пада под 3000 лв.
"Певците ни ще участват в предизборни кампании, ако партиите им предложат повече от пет участия. За един концерт дори не си заслужава да говорим", обясниха от "Съни".