Футболният отбор, съставен от работещи в общинската фирма "В и К", зае първото място на турнира между фирмените отбори в общината. Маратонът  започна в началото на август с участието на 12 отбора, разделени в 2 групи, като мачовете бяха всеки вторник и четвъртък. И завърши вчера с финала между единствените два тима, които нямаха загуба във всички изиграни срещи - "В и К Бебреш" и "Барези 1". Той се игра пред повече от петстотин души на игрището до басейна 

Футболистите на "В и К" бяха по-добрият отбор и спечелиха абсолютно заслужено с 2-1. Те откриха резултата в края на първото полувреме, а в средата на второто нанесоха и втория си удар, повеждайки с 2-0. При опита си да обърнат мача футболистите на "Барези" имаха късмет, че не получиха още няколко гола във вратата си. В самия край на срещата те успяха да върнат само едно попадение за крайното 2-1 за "В и К".

Победителите бяха наградени от изгледалия целия мач кмет на общината Георги Георгиев, който освен грамота връчи на първенците и сума от 2000 лева. Шефът на общинската фирма Гачо Гачев добави още хиляда.

Веднага след награждаването оркестър засвири хоро, на което - все още по екип - се хванаха повечето от играчите на победителите.