В Общинска Администрация – Етрополе пристигна благодарствено писмо до Кмета Димитър Димитров от Директора и колектива на ДГ „Еделвайс“ по повод изграждане на площадка по Безопасност на движението.


БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
От децата и колектива на ДГ „Еделвайс“ – Етрополе


Уважаеми г-н Димитров,


Приемете нашето огромно „Благодаря“ за вниманието и жеста на добра воля, които направихте за ДГ „Еделвайс“ – гр. Етрополе.
Благодарим Ви, че помогнахте да сбъднем една наша мечта – изграждане на площадка по Безопасност на движение по пътищата. Тази придобивка донесе много радост, много положителни емоции и огромно щастие в детските сърчица.
Благодарим Ви, че сбъднахте детските мечти!
Разполагайки с подобна площадка в ДГ „Еделвайс“ спокойно, в реална ситуация, ще се провеждат занимания по БДП. Децата ще се запознаят с основните правила, пътни знаци и маркировка и ще прилагат своите знания на практика, включвайки се като участници в движението – от една страна като пешеходци и от друга страна като водачи на превозни средства.
Използвайки тази площадка ние ще поставим основите на култура на поведение на пътя у подрастващите и ще работим за формиране на така необходимите знания, умения и навици у тях по отношение на тяхната безопасност.


Пожелаваме Ви здраве, радост, благоденствие и професионални успехи!


С уважение,
Децата и колективът на ДГ „Еделвайс“ – Етрополе
Директор: Татяна Маринова