Започнаха първенствата по футбол на областните групи. Отборът на Ракитин Трудовец, който е в Източната подгрупа, тръгна с две категорични победи. В първия кръг разгроми като домакин Звездец Горна Малина  с 10-0. А във втория спечели като гост в Ихтиман на Мътивир с 5-1.


В Западната подгрупа участват 3 отбора от нашия регион. От тази година в нея са два отбора от село Скравена - Козаро, за който това е втори сезон, и новосформираният това лято ФК Скравена. Другият тим е Правец.


Отборът на Козаро започна с две победи. В първия кръг се наложи като домакин над Зенит Церово с категоричното 8-3, а във втория, който се игра на 14 септемри, спечели гостуването си на Искър Лакатник с 6-1.


На другия полюс е другият тим от селото - Скравена /на снимката/. В първия кръг той загуби като гост с 6-0 от ОФК Костинброд, а днес - неделя, 15 септември, отстъпи като домакин и на Спортист Драговищица с 2-5. Домакинските си мачове Скравена играе в Ботевград на помощното игрище на Герена.


В първите два кръга отборът на Правец има една победа - на старта у дома с 5-1 над Искър Лакатник, а във втория отстъпи като гост на Торнадо Безден с 1-0.