Преди около 2  часа завърши мачът между юношите-старша възраст от Зона София между отборите на Чавдар Етрополе и Балкан Ботевград.

Основните цветове на екипите им, червен за етрополския тим и зелен за ботевградския, се открояваха много добре на игрището.

Етрополските младежи приеха на свой терен тези от Балкан Ботевград, но не се оказаха въобще гостоприемни по отношение на крайния резултат. И макар в края на мача, на път за съблекалните, да имаше и прегръдки между играчи от двата отбора, резултатът е 4:0, с който етрополските „еленчета” се наложиха над своите съперници.

В 16-та минута Вангел Беголов откри резултата и серията от още три точни попадения. В 39-та минута се разписа Иван Вълчанов за 2:0. Николай Ботев покачи в 55-та минута на 3:0, а в 85-та минута Християн дооформи серията за 4:0.  

При това имаше и нереализирани попадения, които бяха повечето от страна на етрополския тим. С изключение може би само в началните няколко минути на второто полувреме, когато доминираха гостите, в останалото време на мача доминиращият отбор беше този на домакините.

Вратарят на Чавдар Етрополе почти през целия мач беше „без работа” и наблюдаваше отдалече работата на двата тима.

И двата отбора направиха полагащите им се по 6 смени, като по този начин пуснаха в игра повече играчи.

Въпреки това треньорът на етрополския тим  изрази пред наш репортер в края на мача мнението си, че това е един от не най-добрите мачове на юношите ни. Започнаха го с нагласата, че пред себе си имат слаб отбор и не дадоха всичко от себе си, заключи треньорът.