Футболният отбор на Балкан 1929, който представя България на шампионата на международната железничарска асоциция УСИК, загуби и втората си среща от своята предварителна група. Днес нашите отстъпиха пред домакините от Франция с 1-2.


Играещият треньор на отбора Иван Редовски реализира попадението за Балкан от дузпа за 1-1. След това обаче французите заиграха доста грубо, без да бъдат санкционирани от съдиите. Нещо повече, те помогнаха на домакините за втория им гол, след като не отсъдиха очевидно нарушение, съобщава наш човек от френския град Сен Мандрие сюр мер на Лазурния бряг, където се провежда  финалният турнир.


Така България зае третото място в своята група, след като вчера в първия си мач загуби със същия резултат от Германия.


В следващия си мач те анй-вероятно ще срещнат третия в група С - Индия. В тази група на първо място е Русия, която постигна две победи - над Индия вчера с 2-0 и днес срещу Словакия с 3-0.


Първенец в третата група В е шампионът от предишния световен шампионат през 2015 година в Сочи - Беларус. Той постигна две изразителни победи - вчера над Белгия със 7-1 а днес срещу Швейцария с 12-0.