Утре - събота, 19 октомври  представителните отбори на Балкан ще бъдат домакини в мачовете от първенствата, в които участват.


От 18.30 ч. в Арена Ботевград баскетболистите на Балкан посрещат Черно море Тича в мач от 3 кръг на НБЛ. До този кръг Балкан е с 2 победи и в двата си мача - с Черноморец като домакин и над Академик като гост. Докато тимът на Черно море Тича претърпя две поражения - като гост в Правец на Академик в първия кръг и във Варна срещу Левски Лукойл. Гостите пристигнаха в Ботевград днес и тази седмица направиха тренировка в Арена Ботевград.


Преди баскетболната среща - от 16.00 ч. на стадион "Христо Ботев", футболният отбор на Балкан ще приеме Банско. Мачът е от 12 кръг на Югозападната трета лига.


Входът за този мач е свободен. От клуба се надяват отборът ни да бъде подкрепен от повече зрители, за да може да бъде постигната единствената цел - спечелването на 3 точки. До този кръг Балкан е на крайно неприятното последно място с 6 точки от 1 победа, 3 равенства и 6 загуби. Има и един мач по-малко заради първенството на УСИК  във Франция, който ще бъде в сряда като гост на Вихрен. Отборът на Банско е с 5 точки повече - 11 и заема десетото място, като също има 6 поражения, но е с 3 победи и два равни.