Един месец, посветен на добрите дела, вместо стандартната политическа кампания, на кандидата за кмет Иван Гавалюгов и листата на МИР Ботевград, завършва със специално закриващо събитие.


Концертът с участието на млади таланти от община Ботевград ще се състои на 25 октомври, петък, от 18:00 ч. в големия салон на НЧ "Христо Ботев 1884".


„Кампанията „Добри дела вместо предизборна кампания“ приключва, но нашите добри дела ще продължават. Защото те не са започнали сега и не са просто някаква тактика. Добрите дела са в основата на нашия мироглед, на нашето разбиране за това как се прави политика. Всички хора в листата на МИР Ботевград са доказали, че са хора на почтеността, добротата и действието. Затова и посветихме кампанията на това, което най-добре показва нашата истинска същност и продължаваме да работим за почтеното и успешно управление на Ботевград.“ - това каза кандидатът за кмет на Ботевград Иван Гавалюгов пред наш репортер и покани всички граждани на общината на закриващото събитие в петък.


Впечатление прави, че в програмата на мероприятието не се открояват популярни имена. Участниците ще бъдат млади таланти в областта на сценичните изкуства от Ботевград и региона, за които изявите и практиката са необходими и стъпки към успеха.


 


Купуването и продаването на гласове е престъпление!