На турнира по футбол в Ботевград полицаите от София област събраха и дариха  2000 лева лични средства за лечението на детето на свой колега. В двудневната надпревара, която се проведе в зала "Георги Христов", участваха 9 отбора от всички районни управления в областта.


Отборът на РУ Ботевград зае второто място на турнира. На финала днес той отстъпи пред колегите си от Самоков с 3-5, след като първи откри резултата. Домакините съвсем заслужено взеха приза за феърплей, какъвто впрочем имаше по време на всички срещи от турнира.


Трети е отборът на Своге, а от четвъртия - Костенец, бяха излъчени най-добрият вратар и голмайсторът на надпреварата. От тима на Самоков е най-добрият играч на турнира.


Призьорите бяха наградени от директора на ОДМВР ст. комисар Николай Спасов, от директора на РДПБЗН комисар Георги Иванов, от началника на Охранителна полиция към обласната дирекция,  от началника на РУ на МВР Ботевград гл. инспектор Красимир Кирилов и началника на РУ ПБЗН гл. инспектор Тодор Тодоров.


Всички участници бяха поздравени от присъстващите ръководители на областните дирекции както за представянето им по време на мачовете, така и за тяхната щедрост - което всъщност бе и основната цел на турнира в Ботевград.