Семейството на 40-годишния Ивайло от Ботевград не разполага със сумата след заплатени 18 терапии досега


Баща на 10-годишно момче се нуждае от нашата помощ, за да оздравее. 40-годишният Ивайло от Ботевград е диагностициран с тумор на езика. Единственият му шанс е молекулярна терапия в Турция. 


По план му остават само още две процедури и Ядрено магнитен резонанс на стойност около 7 000 лева. Семейството обаче не разполага със средствата, тъй като вече е заплатило цели 18 терапии до този момент.


Всичко започва през 2018 година, когато Ивайло разбира, че има рак на дясната сливица. Започва лечение у нас. Преминава през 8 химиотерапии и 33 лъчетерапии.


След Ядрено магнитен резонанс лекарите го уверяват, че вече е здрав. Няколко месеца по-късно обаче ужасните болки започват отново. Езикът му се подува и вече не може да го движи.


В България отказват да го лекуват, затова единственият му шанс е Турция. Там преминава всички изследвания и му назначават молекулярна и допълнително химиотерапия. Впоследствие се установява, че у нас е изгорен с лъчетерапиите, така му е причинена и некроза. Иво преминава 18 терапии, остават му само още 2 и ЯМР.


БАНКОВА СМЕТКА: ТЕКСИМ БАНК АД


IBAN BG62 TEXI 9545 4006 7761 00


BIC/SWIFT: TEXIBGSF в български лева


Титуляр: Ивайло Младенов Димитров


PayPal ivaylo1178@abv.bg