"Титла, която не е спечелена в мачове, не е сладка за феновете. Благодаря от името на всички фенове на ръководството на Балкан и на треньорите за тяхната работа всеки ден и се надявам през следващия сезон да можем да гледаме баскетбол във всички зали. Това каза на пресконференцията на ботевградчани Видин Велчев, председател на фенклуб "Балкан." Ето и неговия коментар за предсрочно прекратеното първенство и представянето на отбора:


 “Може би повече от месец се проточи един период, в който имаше много дискусии дали трябва да бъде обявен нулев сезон, дали трябва да има служебен шампион и.т.н. Феновете никога не са обективни и не могат да бъдат. Всеки изтъква доводи защо трябва да станат нещата по еди кой си начин, който е в полза на неговия отбор. Истината е, че това е само статистика - дали ще е шампион този, или онзи служебно, остава в нищото, в историята. Не е ли спечелена с мачове една титла, тя не е така сладка за феновете. Това, което е най-важно, е да има мачове и първенство.


 От името на феновете благодаря на треньорското и клубното ръководство на Балкан, защото нека не забравяме, че силни и слаби мачове винаги ще има, силни и слаби сезони също, но тези хора работят всеки ден в продължение на година, за да има баскетбол, за да идваме и да гледаме мачове. Това важи, разбира се, за всички отбори, така че независимо от сезона, трябва да сме благодарни, че имаме отбор.


 Конкретно за този сезон мисля, че можем да бъдем много доволни. Въпреки че започна зле, в началото отборът ни не беше много добър, налагаше се в движение да се променя, както каза и треньорът, но в крайна сметка набрахме инерция и мисля, че след две завъртания да имаме само една загуба и финал за Купата, оценката за този сезон, може да бъде само положителна."


 Предполагам, че това го казвам от името на всички фенове, надявам се следващият сезон да започне, да няма проблеми, да завърши и да гледаме баскетбол в залите в цяла България.